Városi hírek


MEGÚJUL A TÜKE KÁRTYA

Ahogy azt a közel 20 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított plasztiklapok nyújtotta előnyöket egészen április 30-ig lehet kiélvezni, de február 5-től már gondoskodhatunk a megújításról is. TOVÁBB »

SZOLGÁLJA A HAZÁT!

A Magyar Honvédség átalakítja és megújítja önkéntes tartalékos rendszerét, melynek új elemeként, a helyi közösségekre építve hozta létre az önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálati formát. TOVÁBB »

ÁTVETTE PÉCS A TANULÓ VÁROS-DÍJAT

Dr. Páva Zsolt polgármester és dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora ünnepélyes keretek között vette át az UNESCO által az idei évre kiírt Tanuló Város-díjat (Global Learning City Award) hétfőn az írországi Corkban. TOVÁBB »

MEGÚJUL A TÜKE KÁRTYA

Ahogy azt a közel 20 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított plasztiklapok nyújtotta előnyöket egészen április 30-ig lehet kiélvezni, de február 5-től már gondoskodhatunk a megújításról is. Tovább »

SZOLGÁLJA A HAZÁT!

A Magyar Honvédség átalakítja és megújítja önkéntes tartalékos rendszerét, melynek új elemeként, a helyi közösségekre építve hozta létre az önkéntes területvédelmi tartalékos szolgálati formát. Tovább »

ÁTVETTE PÉCS A TANULÓ VÁROS-DÍJAT

Dr. Páva Zsolt polgármester és dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora ünnepélyes keretek között vette át az UNESCO által az idei évre kiírt Tanuló Város-díjat (Global Learning City Award) hétfőn az írországi Corkban. Tovább »

TANÁCSOK RENDKÍVÜLI IDŐJÁRÁS ESETÉN

Ajánlott magatartási és közlekedési tanácsok téli időjárás esetére. Tovább »

PÉCS KALANDOZÁSRA CSÁBÍT

Kedvezmények helyieknek és turistáknak! Tovább »

Városi programok


Hamupipő
2018. május 25., 10:00

Bábjáték 3 éven felüli gyermekeknek RÉSZLETEK »

Metronóm Jazz Klub: Oláh Szabolcs Quintet & Kalmár Panni
2018. május 3., 20:00

A jazzben szokatlanul magyar szövegű dalokkal érkezik a rendhagyó tehetségű formáció. RÉSZLETEK »

Pannon Filharmonikusok: 4G: Grieg, G-dúr, g-moll
2018. május 5., 18:00

4G Dejan Lazić zongoraművésszel. RÉSZLETEK »

Helyünk a világegyetemben
2018. május 1., 11:00

Az előadás elsősorban a planetáriumba először látogatóknak ajánlott.Bármely korosztálynak javasolható, 50 perc. (5 éves kortól ajánlott) RÉSZLETEK »

Sétatér Fesztivál
2018. jún. 07. - 2018. jún. 17.

Az árnyas gesztenyefák környéke idén is a megszokott színes programválasztékkal várja a pécsieket és a város vendégeit egyaránt! RÉSZLETEK »