A SZOBA GALÉRIA ÉS KÁVÉZÓ

Pécs, Boltív köz 2. (Kor-hely fölött az emeleten)
(70)678 4933
A Szoba Galéria és Kávézó
Az első emeleti lakást bohém bárrá és ad-hoc galériává varázsoltak át.
A fürdőben teljesen olyan érzésünk támad, mintha otthon lennénk. A fő helyiségben is vár egy kád, ezt azonban félbevágták, így ülőhelyként szolgál. A spájzból felturbózott pultból olcsó Soproni, Beck’s,Steffl és Kozel söröket, borokat és fényt kínálnak a kedves lányok.
Forrás: Time Out Pécs

Ha már megnyílt (nemrég), nem mehetünk el mellette, ilyet még úgysem látott a város. Király utcáról fordulunk a Boltív közbe, rögtön jobb oldalt van egy ajtó, ott kicsi fekete tábla hirdeti fehér betűkkel A Szobát. Ami tulajdonképpen egy belvárosi lakás, albérlet, egy szoba. Mintha vendégségbe érkeznél. A régi bútorokkal minimál berendezett beltér helyett a teraszt, s annak műanyag székeit választjuk magunknak a tűzfal árnyékában, a házigazda-pincérlánytól fröccsöt kérünk.

Nyitvatartás:
Minden Nap 19:00-01:00

http://www.a-szoba.hu http://www.aszoba.tumblr.com« vissza

SAJTÓKÖZLEMÉNY - HELYI ADÓK

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának tájékoztatása

Tovább >

HÁROM PÉCSI ÉPÍTÉSZETI REMEK A „LEGEK” KÖZT

Az Index többek között építészeti toplistával búcsúztatta az elmúlt évtizedet, azaz a 2010-es éveket, melybe a 30 legjobban sikerült hazai építészeti alkotást válogatták össze az Építészfórum szakértői, Somogyi Krisztina és Kovács Dániel segítségével. Az izgalmas listába három pécsi építészeti remek is bekerült! Mutatjuk ezeket.

Tovább >Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat