Akadálymentesített oldal

Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat

ÁLLÁS - INFORMATIKUS

Állás - Informatikus
   
Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a „Közszolgálati tisztviselőkről szóló” 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet INFORMATIKUS munkakör betöltésére.
   
Pályázati feltételek:
-          magyar állampolgárság,
-          cselekvőképesség,
-          büntetlen előélet,
-          felsőfokú informatikai, műszaki szakirányú végzettség.
   
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
-          önéletrajz,
-          végzettséget igazoló dokumentum.
   
A pályázatok benyújtásának módja:
-          Postai úton a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (7621 Pécs Széchenyi tér 1.) Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázat azonosító számát: 4/114/2019, valamint a munkakör megnevezését: Informatikus
vagy
-          Elektronikus úton Ormai Edina részére ormai.edina@ph.pecs.hu e-mail címen keresztül.
   
A munkakör betölthetőségének időpontja: 2019. 03.15. A pályázat benyújtásának határideje: 2019.03.06.


« vissza

HÁROM PÉCSI ÉPÍTÉSZETI REMEK A „LEGEK” KÖZT

Az Index többek között építészeti toplistával búcsúztatta az elmúlt évtizedet, azaz a 2010-es éveket, melybe a 30 legjobban sikerült hazai építészeti alkotást válogatták össze az Építészfórum szakértői, Somogyi Krisztina és Kovács Dániel segítségével. Az izgalmas listába három pécsi építészeti remek is bekerült! Mutatjuk ezeket.

Tovább >

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a pécsi civil szervezeteknek a pécsi Kodály Központ termeinek használatára.

Tovább >

MÁR MEGÚJÍTHATJA TÜKE KÁRTYÁJÁT!

Ahogy azt a közel 17 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított és matricával érvényesített plasztiklapok megújításáról már e héttől gondoskodhatunk.

Tovább >

. ., :

. ., :