Pécs, a kultúra városa

HIRDETMÉNY - LAKOSSÁGI FÓRUM

HÍRDETMÉNY

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 46/2009. (XII.21.) rendeletét módosítani kívánja. A 2019. évi 27. és 28. számú egyszerűsített és tárgyalásos eljárásrend szerint intézett módosítási eljárásaival kapcsolatosan Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III.27.) önkormányzati rendelete értelmében
   
lakossági fórumot
hirdetek meg
2019. július 16-án 15.00-órai kezdettel,
amely a Polgármesteri Hivatal II. emelet 203. sz. tárgyalótermében kerül megtartásra, ahol a módosítási eljárások véleményezési tervdokumentációi ismerhetők meg. Az eljárás véleményezési dokumentációi a város hivatalos honlapján (www.gov.pecs.hu) a tájékoztatók menüpontban megtekinthetők és letölthetők. A módosítási eljárások egyes módosítási javaslataihoz vélemény tehető a helyszínen írásban, vagy legkésőbb
2019. július 24. napjáig írásban.
A véleményeket a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészetéhez kell személyesen, postai (Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészet; 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) úton vagy a foepiteszet@ph.pecs.hu e-mail címre beküldeni.
   
   
   
Dr. Páva Zsolt
polgármester
   


« vissza

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >