Akadálymentesített oldal

Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok

MEGÚJUL A TÜKE KÁRTYA

Ahogy azt a közel 20 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított plasztiklapok nyújtotta előnyöket egészen április 30-ig lehet kiélvezni, de február 5-től már gondoskodhatunk a megújításról is.
Megújul a Tüke Kártya
[color=rgb(34, 34, 34)] [/color][color=rgb(34, 34, 34)]A Tüke Kártya birtokosainak segítségével végzett, közel 3 ezer véleményen alapuló felmérés eredményeit felhasználva újul meg idén a megannyi városi kedvezményre jogosító kártya.[/color]
   
Annak köszönhetően, hogy az elfogadóhelyek számát tavaly a rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. több mint 40 százalékkal megnövelte, a Tüke Kártyát elfogadó pécsi vállalkozások és szolgáltatók száma jelenleg több mint 340-re rúg.
   
Idén a megújított kártyához kapcsolódó legfontosabb újdonság az, hogy azt egy különleges hologramos matricával érvényesítik majd a gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.
   
Annak érdekében, hogy a több mint 19 ezer pécsi kártyatulajdonos a legkényelmesebben tudjon gondoskodni kártyája megújításáról, a 2017-es Tüke Kártyák egészen 2018. április 30-ig érvényesek!
   
Aki kártyája érvényességének meghosszabbítása mellett dönt (az online felmérésre válaszolók közel 99 százaléka például így döntött), az ezt a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Kártya-irodában, továbbá a Millennium Üzletházban, a Siklósi úti Biokom központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton (Csontváry út 10.) teheti meg. A kártyatulajdonosok 98 százaléka elégedett volt az ezen pontokon tapasztalt kiszolgálással.
   
A kártya meghosszabbítási díja 1000 forint, az idei hosszabbítási időszak kezdete pedig február 5-e.
   
A pécsieknek idén is lehetőségük lesz a kedvezményes kártyaigénylésre, valamint meglévő kártyájuk szintén kedvezményes meghosszabbítására. Ha valaki egy új kártyát igénylő pécsit ajánl be a fenti irodák egyikén, 50 százalékos kedvezményt kaphat, aki pedig kettőt vagy többet, az ingyen hosszabbíthatja meg a pécsiség érzését, a pécsiek összetartozását erősítő városkártyáját.
   
A Tüke Kártya Programról szóló friss híreket és információkat a tukekartya.pecs.hu weboldalon, a városkártya Facebook-oldalán, valamint a pecsma.hu felületén és a Pécsi Hírek hasábjain találhatják meg.


« vissza

HŐSÉG – HASZNOS INFORMÁCIÓK

A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a pécsi önkormányzat ajánlásai, információi komolyabb hőség idejére.

Tovább >

KÖZÉRDEKŰ MUNKÁRA ÍTÉLTEK SZÉPÍTIK A BELVÁROST

Évente 20-30 ezer munkaórányi feladatot végeznek el Pécsett a belvárosban közérdekű munka keretében azok, akiket erre ítélt a bíróság vagy szabálysértési pénzbüntetésüket e módon kívánják kiváltani. A részletekről Pécs polgármestere, a feladatokat koordináló Gerillart Egyesület vezetője, a kormányhivatal igazságügyi szakterületének vezetője és a városüzemeltetési cég első embere beszélt sajtótájékoztatón.

Tovább >

MÁR MEGÚJÍTHATJA TÜKE KÁRTYÁJÁT!

Ahogy azt a közel 17 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított és matricával érvényesített plasztiklapok megújításáról már e héttől gondoskodhatunk.

Tovább >

. ., :

. ., :