Pécs, a kultúra városa

PÉCSI HÁZIORVOSOK ÉS HÁZI GYERMEKORVOSOK ELÉRHETŐSÉGEI

A felmerült lakossági igényeknek eleget téve a közlemény mellékleteként nyilvánosságra hozzuk a pécsi háziorvosok és házi gyermekorvosok elérhetőségei között e-mail címeiket is.
Pécsi háziorvosok és házi gyermekorvosok elérhetőségei
Az új koronavírus az élet sok területén gyökeres változásokat hozott és az eddigiektől merőben eltérő megoldásokat igényel. Idősebb orvosaink védelmében a 65. életévüket betöltött háziorvosokat és házi gyermekorvosokat visszavontuk a frontvonalról, ők zárt ajtók mögött, telefonon segítik a pécsieket.

Az új koronavírus terjedése és a veszélyhelyzet teremtette körülmények miatt rendkívül nagy mértékben megnövekedett a rendelőkbe és orvosokhoz érkező telefonhívások száma. Ez azzal is együtt járt, hogy ezek a telefonszámok túlterheltek, gyakran szinte elérhetetlennek bizonyulnak.


A felmerült lakossági igényeknek eleget téve a közlemény mellékleteként nyilvánosságra hozzuk a pécsi háziorvosok és házi gyermekorvosok elérhetőségei között e-mail címeiket is. Ezzel együtt azt kérjük a pécsiektől, hogy amennyiben lehetőségük van és a probléma nem akut – például rendszeresen használt gyógyszert szeretnének felíratni – részesítsék előnyben e-mail küldését háziorvosuknak a telefonos megkeresés helyett. Egyben kérjük azt is, hogy az orvosainkra nehezedő rendkívüli terhelés miatt legyenek türelemmel a válaszig.

Gyermek háziorvosok elérhetőségei ide kattintva letölthetők...

Felnőtt háziorvosok elérhetőségei ide kattintva letölthetők...

Köszönjük a megértést, az együttműködést és a türelmet! Vigyázzunk egymásra!Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata
« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!