Pécs, a kultúra városa

A SZOBA GALÉRIA ÉS KÁVÉZÓ

Pécs, Boltív köz 2. (Kor-hely fölött az emeleten)
(70)678 4933
A Szoba Galéria és Kávézó
Az első emeleti lakást bohém bárrá és ad-hoc galériává varázsoltak át.
A fürdőben teljesen olyan érzésünk támad, mintha otthon lennénk. A fő helyiségben is vár egy kád, ezt azonban félbevágták, így ülőhelyként szolgál. A spájzból felturbózott pultból olcsó Soproni, Beck’s,Steffl és Kozel söröket, borokat és fényt kínálnak a kedves lányok.
Forrás: Time Out Pécs

Ha már megnyílt (nemrég), nem mehetünk el mellette, ilyet még úgysem látott a város. Király utcáról fordulunk a Boltív közbe, rögtön jobb oldalt van egy ajtó, ott kicsi fekete tábla hirdeti fehér betűkkel A Szobát. Ami tulajdonképpen egy belvárosi lakás, albérlet, egy szoba. Mintha vendégségbe érkeznél. A régi bútorokkal minimál berendezett beltér helyett a teraszt, s annak műanyag székeit választjuk magunknak a tűzfal árnyékában, a házigazda-pincérlánytól fröccsöt kérünk.

Nyitvatartás:
Minden Nap 19:00-01:00

http://www.a-szoba.hu http://www.aszoba.tumblr.com



« vissza

PÉCS NYITVA

www.pecsnyitva.hu

Tovább >

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >