A JÁRVÁNY ALATT IS GONDOSKODNAK A KRÍZISHELYZETBE KERÜLT KISMAMÁKRÓL, CSALÁDOKRÓL

2020.04.27.
A járvány alatt is gondoskodnak a krízishelyzetbe került kismamákról, családokról
A Várva Várt Alapítvány a jelenlegi válságban is gondoskodik azokról a várandósságuk miatt lelki vagy anyagi krízishelyzetbe került kismamákról és újszülöttet gondozó családokról, akik eljuttatják hozzájuk ezzel kapcsolatos kérésüket – olvasható lapunkhoz eljuttatott közleményükben.

Az alapítvány tevékenységét – a higiéniai szabályok szigorú betartásával – továbbra is az egész ország területén végzi. Önkénteseik mindent megtesznek azért, hogy ebben az időszakban is segítséget nyújtsanak a szükségben lévőknek. A kialakult krízishelyzet miatt megsokasodtak a mentális problémák a családokon belül, ami miatt a babát váró és válságba került családok elérése nagyon fontos számukra – derül ki a közleményből.

Az alapítvány arra kér mindenkit, ha környezetünkben tudomásunkra jutott, hogy egy kismama, egyedülálló szülő vagy újszülöttet gondozó család bajban van, jelezzék a Várva Várt Alapítványnak, hogy mielőbb felvehessék velük a kapcsolatot.


További információ:
varvavart.hu; info@varvavart.hu; +36 30 329-7315; facebook.com/varvavart/

Forrás: pecsma.hu
« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!
Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat