Pécs, a kultúra városa

EGY MERCEDES SEGÍTI EZENTÚL PÉCSEN A SZOCIÁLIS DOLGOZÓK MUNKÁJÁT

2020.04.18.
Egy Mercedes segíti ezentúl Pécsen a szociális dolgozók munkáját
A Pappas Autó Magyarország jóvoltából egy Mercedes haszongépjárművel gazdagodott közösen a pécsi önkormányzat és a Kisgyermek Szociális Intézmények (KSZI). Az autót pénteken a Széchenyi téren adták át Bognár Szilvia alpolgármester és Dallosné Kaurek Csilla, a KSZI igazgatója jelenlétében.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy a társadalom különböző szegmenseiből érkeznek felajánlások, hogy részt vállalnának abban a nehéz munkában, ami ebben az időszakban ránk hárul. A Pappas Autó, egy tőkeerős vállalkozás, most vállalta, hogy a rendelkezésünkre bocsátja a Mercedest – mondta az alpolgármester.

– Azzal mindenki tisztában van, hogy a szociális ellátórendszer óriási terhelést kap, a humán erőforrás csúcsra van járatva – gondoljunk csak a PAPI program önkénteseire.

Úgy véli, nagy hasznát fogja venni az autónak a város, ez az időszak számos olyan helyzetet szülhet, amikor jó, hogy kéznél van ez az autó. Ugyanakkor elsősorban a KSZI szolgálatába szeretnék állítani.

– Remek eszköz ez számukra az adományok, csomagok szállítására, ha pedig be kell üzemelnünk a bölcsődei konyhákat a hátrányos helyzetű családok segítése érdekében, az élelmiszer alapanyagok fuvarozására is tökéletes lesz – tette hozzá.

A Pappas Autó Magyarország Kft. felajánlásáról már ITT írt a pecsma.hu korábban.
Egyébként Pécshez hasonlóan Villány és Sásd önkormányzata is részesült egy-egy gépjárműben.

« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!