ELINDÍTOTTA AZ INGYENES MASZKOK KÉZBESÍTÉSÉT A PÉCSI VÁROSVEZETÉS

2020.04.14.
Elindította az ingyenes maszkok kézbesítését a pécsi városvezetés
A pécsi önkormányzat a koronavírus-járványra tekintettel 150 ezer szájmaszkot rendelt a Rovitextől, melyekből postai úton 2-2 darabot juttatnak el minden helyi háztartásba, mint arról lapunk korábban beszámolt. Péterffy Attila polgármester közösségi oldalán ma pedig arról posztolt, hogy a védőfelszerelések kiküldése megkezdődött, elsőként a keleti városrész lakói kapják meg a többek között maszkokat és hozzájuk tartozó használati útmutatót tartalmazó csomagokat.

„Elkezdődött a csomagok kézbesítése a keleti városrészben, melyek tartalmaznak két darab mosható textilmaszkot, egy használati útmutatót és egy levelet, melyben arra kérem a pécsieket, hogy használják is a maszkokat, valamint lehetőség szerint maradjanak otthon” – írta bejegyzésében a város vezetője.

« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!
Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat