Pécs, a kultúra városa

HIRDETMÉNY - LAKOSSÁGI FÓRUM, TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁS

HIRDETMÉNY

Tájékoztatom, az egyeztetési eljárásban rész venni kívánó Partnereket, hogy Önkormányzatunk a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) 31/A. §-ában foglalt – a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítése, módosítása egyeztetésének és elfogadásának szabályai szerinti – eljárásrendnek megfelelően a településképi rendeletének módosítását indította el.
   
A Korm. rendelet 43/A. § (6) bekezdése a) pontja szerint tájékoztatom a véleményezési eljárásban rész venni kívánó Partnereket, hogy Pécs Megyei Jogú Város településképi rendelete tervezetének véleményezésével kapcsolatosan a lakossági fórumot
2019. szeptember 9-én (hétfő),
Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 125-ös helyiségében
15 órai kezdettel hirdetem meg.
A lakossági fórumon, illetve az attól számított 8 napon belül a partnerek a rendelet tervezetével kapcsolatosan javaslatokat, észrevételeket tehetnek személyesen, postán, vagy e-mailben (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.; e-mail: foepiteszet@ph.pecs.hu).
A rendelet tervezete Pécs város hivatalos honlapja (http://gov.pecs.hu) tájékoztatók menüpontjában elérhető.
   
   
   
Dr. Páva Zsolt
polgármester


« vissza

RENDELETEK KIHIRDETÉSE

Pécs M. J. Város Önkormányzata Közgyűlésének alábbi rendeletei 2020. szeptember 26. napján léptek hatályba:

Tovább >

SZAKÉRTŐI MUNKAANYAG

Az alábbi linken elérhető a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdálkodásáról készült szakértői munkaanyag.

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >