Pécs, a kultúra városa

HAZÁNK KEDVENC ELŐADÓI DALBAN KÖSZÖNIK MEG AZ ÉRTÜNK DOLGOZÓK MUNKÁJÁT

2020.03.27.
Hazánk kedvenc előadói dalban köszönik meg az értünk dolgozók munkáját
Presser Gábor örök érvényű, minden magyar szívét megdobogtató szerzeményét, a Neked írom a dalt című slágert adják elő hazánk legnagyobb sztárjai, többek között Sztevanovity Zorán, Dallos Bogi, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Csobot Adél, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera és Horváth Charlie. Természetesen maga a szerző is feltűnik a klipben. Hogy miért? Hát hálából, a mindenkiért dolgozóknak.

Generációkon és zenei műfajokon átívelő feldolgozás készült a Neked írom a dalt című LGT-slágerből. A negyvenhárom magyar zenész összefogásából készült videóban feltűnnek a legendás zenekar tagjai is.

“A miénk a hála szava: köszönjük! Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak… Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene” – írják a megható videó alatt.
Forrás: pecsma.hu


« vissza

PÉCS NYITVA

www.pecsnyitva.hu

Tovább >

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >