Pécs, a kultúra városa

HAZÁNK KEDVENC ELŐADÓI DALBAN KÖSZÖNIK MEG AZ ÉRTÜNK DOLGOZÓK MUNKÁJÁT

2020.03.27.
Hazánk kedvenc előadói dalban köszönik meg az értünk dolgozók munkáját
Presser Gábor örök érvényű, minden magyar szívét megdobogtató szerzeményét, a Neked írom a dalt című slágert adják elő hazánk legnagyobb sztárjai, többek között Sztevanovity Zorán, Dallos Bogi, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Csobot Adél, Kocsis Tibor, Wolf Kati, Tóth Gabi, Tóth Vera és Horváth Charlie. Természetesen maga a szerző is feltűnik a klipben. Hogy miért? Hát hálából, a mindenkiért dolgozóknak.

Generációkon és zenei műfajokon átívelő feldolgozás készült a Neked írom a dalt című LGT-slágerből. A negyvenhárom magyar zenész összefogásából készült videóban feltűnnek a legendás zenekar tagjai is.

“A miénk a hála szava: köszönjük! Köszönjük a munkát mindazoknak, akik ma gyógyítanak, beteget ápolnak, tanítanak, a kereskedelemben dolgoznak, vezetnek, embert, árut és csomagot szállítanak, akik őrzik a rendet és vigyáznak ránk, akik tájékoztatnak, és akik most értünk tesznek, talpon vannak… Mi a legtöbbet azzal segítünk, hogy otthon maradunk, és a zene hídjával kötünk össze mindenkit, aki velünk együtt segítene” – írják a megható videó alatt.
Forrás: pecsma.hu


« vissza

RENDELETEK KIHIRDETÉSE

Pécs M. J. Város Önkormányzata Közgyűlésének alábbi rendeletei 2020. szeptember 26. napján léptek hatályba:

Tovább >

SZAKÉRTŐI MUNKAANYAG

Az alábbi linken elérhető a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdálkodásáról készült szakértői munkaanyag.

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >