HÁZIÁLLATOKRÓL KÉRDEZHETIK A PÉCSIEK A SZAKEMBERT A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN - 2020. 03. 24.

Ezekben a napokban is azon igyekeznek a pécsi és az ország minden pontján dolgozó szakemberek, hogy minél többet tudjanak meg a koronavírusról. Rengeteg eredményt el is értek már, de még vannak nyitott kérdések. Az állattartókat például az is érdekelheti, hogyan érinti a betegség kedvenceiket. A Pécs Környéki Állatmentő Alapítványnak hála most ez is kiderülhet.
Háziállatokról kérdezhetik a pécsiek a szakembert a koronavírussal kapcsolatban - 2020. 03. 24.

Az állatmentő szervezet csapata felvette a kapcsolatot dr. Kemenesi Gáborral, a PTE kutatójával, aki az alábbi poszt alatt összegyűjtött koronavírussal kapcsolatos kérdésekre válaszol majd videóinterjú keretében.


Siessen, aki szívesen kapna választ felmerülő kérdésére, hiszen csupán március 25-e 12 óráig van lehetőség hozzászólásban feltenni ezeket. A videós interjú ezután jelenik majd meg az alapítvány oldalán.


Bővebb információ a Facebookon ITT!


« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!
Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat