Pécs, a kultúra városa

HIRDETMÉNY

Véleményezési eljárás lezárásáról szóló hirdetmény.
Értesítem az érdekelteket, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 46/2009. (XII.21.) rendelet 2020. évi 29. számú módosítási eljárásának településrendezési eszközeinek, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Városfejlesztési és Innovációs Bizottságának 6/2020. (I.27.) számú határozatának, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III.27.) önkormányzati rendelete alapján az elfogadásuk előtt lefolytatott véleményeztetési eljárását a hivatkozott bizottsági határozat alapján lezárult.

Az eljárás kapcsán történő rendeletmódosításra várhatóan Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2020. október havi ülésén fog sor kerülni.
A módosítási eljárással kapcsolatosan esetlegesen felmerülő kérdéssel a Polgármesteri Hivatal Városi Főépítészetéhez lehet fordulni a foepiteszet@ph.pecs.hu e-mail címre, postai úton küldött levél formájában, vagy személyesen ügyfélfogadási időben.


Péterffy Attila
polgármester« vissza

RENDELETEK KIHIRDETÉSE

Pécs M. J. Város Önkormányzata Közgyűlésének alábbi rendeletei 2020. szeptember 26. napján léptek hatályba:

Tovább >

SZAKÉRTŐI MUNKAANYAG

Az alábbi linken elérhető a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdálkodásáról készült szakértői munkaanyag.

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >