Pécs, a kultúra városa

HIRDETMÉNY

Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének módosítási eljárása, valamint a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló véleményeztetési eljárás lezárult.
Értesítem az érdekelteket, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 46/2009. (XII.21.) rendelet 2021. évi 30. számú módosítási eljárása településrendezési eszközeinek, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 222/2021. (III.16.) számú határozatának, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III.27.) önkormányzati rendelete alapján az elfogadásuk előtt lefolytatott véleményeztetési eljárása a hivatkozott határozat alapján


lezárult.


Az eljárás kapcsán történő rendeletmódosításra várhatóan Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2021. szeptember havi ülésén fog sor kerülni.
A módosítási eljárással kapcsolatosan esetlegesen felmerülő kérdéssel a Polgármesteri Hivatal Városi Főépítészetéhez lehet fordulni a foepiteszet@ph.pecs.hu e-mail címre, vagy postai úton küldött levél formájában.
Péterffy Attila
polgármester« vissza

VÁSÁROLJON ÁLLAMPAPÍRT

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Tovább >

BABAKÖTVÉNYES SZÁMLANYITÁS

Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >