Pécs, a kultúra városa

HIRDETMÉNY - PÉSZ

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének teljes felülvizsgálatára vonatkozó településrendezési eljárását folytatja.

A teljes eljárásrend szerint intézett eljárással kapcsolatosan Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III.27.) önkormányzati rendelete értelmében a lakosság a rendelet tervezetét 2020. november 20. napjáig véleményezhette. Tekintettel az új típusú koronavírus járvány okozta veszélyhelyzetre a véleményezésre rendelkezésre álló időszakot meghosszabbítom.
A véleményezési dokumentáció a város hivatalos honlapján (www.gov.pecs.hu) a „Tájékoztatók” menüpontban megtekinthető és letölthető. A tervdokumentációval kapcsolatosan vélemény tehető elektronikus formában a hivatalos honlap „Pécs Építési Szabályzatának Véleményező felülete” menüpontjában legkésőbb 2020. december 18. napjáig.

A véleményeket a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészetéhez közvetlenül is be lehet küldeni postai (Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészet; 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) úton vagy a foepiteszet@ph.pecs.hu e-mail címre küldött üzenet formájában.

Péterffy Attila
polgármester« vissza

RENDELETEK KIHIRDETÉSE

Pécs M. J. Város Önkormányzata Közgyűlésének alábbi rendeletei 2020. szeptember 26. napján léptek hatályba:

Tovább >

SZAKÉRTŐI MUNKAANYAG

Az alábbi linken elérhető a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának gazdálkodásáról készült szakértői munkaanyag.

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >