IDÉN ELMARAD A ZSOLNAY PIKNIK ÉS A SÉTATÉR FESZTIVÁL IS

2020.04.22.
Idén elmarad a Zsolnay Piknik és a Sétatér Fesztivál is
A koronavírus-járványból fakadó veszélyhelyzet miatt döntött úgy a ZSÖK vezetése a pécsi városvezetéssel egyeztetve, hogy idén nem szervezik meg ezeket a fontos, szeretett pécsi eseményeket, a Zsolnay Pikniket és a Sétatér Fesztivált.


Alább olvasható a ZSÖK közleménye, melyet változtatások nélkül osztunk most meg:

„Kedves kultúrafogyasztó barátaink, kedves pécsiek!
Az új koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és az ebből adódó sok bizonytalanság miatt át kellett gondolnunk több közelgő, hagyományos rendezvényünket. A járvány és körülményei miatt a város vezetésével egyeztetve úgy döntöttünk, hogy idén nem szervezzük meg sem hagyományos tavaszköszöntő fesztiválunkat, a Zsolnay Pikniket, sem pedig a Sétatér Fesztivált.
Nekünk is nagyon fog hiányozni, hogy a fűben heverészve élvezzük az élőzene varázsát, és a Sétateret immár csaknem húsz éve minden nyáron élettel, zenével, ínycsiklandó illatokkal megtöltő rendezvénysorozatot is.
Ehelyett most mi is azt kérjük mindenkitől, aki teheti, hogy maradjon otthon. Őszintén reméljük, hogy hamarosan újra együtt lehetünk.

A ZSÖK NKft. vezetése”
« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!
Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat