Pécs, a kultúra városa

JÓPOFA VIDEÓVAL TÁMADNAK A JÁRVÁNY IDEJÉN PÉCSI SMINKES CSAJOK!

2020.04.16.
Jópofa videóval támadnak a járvány idején pécsi sminkes csajok!
Míg mások kábé halálra unják magukat az otthon töltött hosszú órák alatt, addig ez a nyolc pécsi sminkes hölgy remek kis videóval szórakoztatta magát és követőit. A felvételeken csodás átalakulásokat látni: így váltják fel a hétköznapi mackónadrágot és seprűfrizurát a hercegnőhöz méltó sminkek és csillogó ékszerek. Nem csalás, nem ámítás, mutatjuk!

Dávid Dalma, Volák Tamara, Takács Petra, Gettó Emese, Lórencz Valentina, Bíró Bianka, Németh Szimonetta és Nagy Bianka pécsi sminkesek álltak össze, hogy a kijárási korlátozás idején kedveskedjenek mindannyiunknak az általuk „karanténkerának” nevezett felvétellel.


– A vírus miatt sajnos munka nélkül maradtunk. Hát mit csinál egy sminkes otthon a négy fal között, temérdek szabadidővel? Alkot! A kreativitás és az alkotóvágy nem apadt el a kényszerhelyzet miatt. Úgy gondoltuk, hogy mi, pécsiek összefogunk és csinálunk egy ilyen videót. Ezzel nem csak a felszabadult energiánkat és időnket hasznosítottuk, hanem szerettük volna megmutatni, hogy ugyan egy szakmában dolgozunk, mégis összetartunk, ebben a helyzetben pedig még inkább. Tanulunk egymástól, segítünk egymásnak.
Tervezünk még több ilyen videót különböző témákban, de ez egyelőre maradjon titok – árulta el lapunknak a nem mindennapi felvétel kapcsán Bíró Bianka.Forrás: pecsma.hu
« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!