Pécs, a kultúra városa

KORONAVÍRUSOS KONTAKTSZEMÉLY MIATT ZÁRVA AZ ADÓIRODA

Április 23-án, csütörtökön este a Pécs Megyei Jogú Város Adóügyi Osztálya egyik munkatársának házastársán elvégzett új koronavírus gyorsteszt pozitív eredményt produkált.
Koronavírusos kontaktszemély miatt zárva az adóiroda

Kollégánk és férje is tünetmentesek, a teszt elvégzésére azért volt szükség, mert a házastárs olyan munkakörben kezdett volna dolgozni, ahol a tesztelését kérte a munkáltató.

A mai napon, április 24-én, pénteken kollégánkon és férjén is klinikai szintű tesztet végeztek, ennek eredménye 24 óra múlva lesz ismert. Pécs önkormányzata pénteken egy pontos kontakttérképet készíttetett, ez alapján 56 olyan önkormányzati dolgozót azonosítottunk az adóiroda és a polgármesteri hivatal munkatársai közül, akik érintkeztek a szóban forgó kollégával. Az ő klinikai szintű szűrésüket hétfőn fogjuk elvégeztetni, a pontos eredményekre legkésőbb csütörtökön számítunk.

Az adóirodát a mai nappal bezártuk, a jövő héten zárva tart. A kollégák otthoni munkavégzésben dolgoznak, vagy szabadságon vannak. A hétvégén az Adóügyi Osztály teljes Endresz György utcai épületének fertőtlenítését elvégeztetjük.


Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata


« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!