Pécs, a kultúra városa

MÁR MEGÚJÍTHATJA TÜKE KÁRTYÁJÁT!

Ahogy azt a közel 17 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított és matricával érvényesített plasztiklapok megújításáról már e héttől gondoskodhatunk.
Már megújíthatja Tüke Kártyáját!
A Tüke Kártya rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. közleménye
Már megújíthatja Tüke Kártyáját!
   
Ahogy azt a közel 17 ezer pécsi megszokhatta az elmúlt években, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított és matricával érvényesített plasztiklapok megújításáról már e héttől gondoskodhatunk.

A megannyi városi kedvezményre jogosító Tüke Kártya ismét megújul hamarosan annak köszönhetően, hogy az elfogadóhelyek számát a rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. több mint 25 százalékkal megnövelte, a Tüke Kártyát elfogadó pécsi vállalkozások és szolgáltatók száma jelenleg több mint 550-re rúg.
   
Idén is egy különleges hologramos matricával érvényesítik majd a már kiváltott Tüke Kártyákat gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.
   
Annak érdekében, hogy a közel 17 ezer pécsi kártyatulajdonos a legkényelmesebben tudjon gondoskodni kártyája megújításáról, április 29-tő nyitott a lehetőség a hosszabbításra. A 2018-as Tüke kártyák egészen 2019. június 15-ig érvényesek!
   
Aki kártyája érvényességének meghosszabbítása mellett dönt, az ezt a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Kártya-irodában, továbbá a Millennium Üzletházban, a Siklósi úti Biokom központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton (Csontváry út 10.) teheti meg április 29-től.
   
          Tüke Kártya ügyfélszolgálat
   Széchenyi tér 1.
   H-P.: 09.00 – 18.00
         Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda Millenium Üzletház - Millenium Üzletház, Rákóczi u. 60.
   Hétfő-Szerda: 7.30-16.30
   Csütörtök: 7.30-17.30
   Péntek 7.30-12.30
   
             Biokom NKft. ügyfélszolgálata
   Siklósi út 52.
   Nyitvatartási   idő:   
   hétfő-péntek:   8.00-18.00
   szombat: 8.00-13.00
   
         Tüke Busz Zrt. Bérletpénztár
   Csontváry u. 10
   Nyitvatartási idő:
   hétfő-péntek:   08.00-16.00
   
         
   
A kártya meghosszabbítási díja változatlanul 1000 forint.
   
Ha valaki egy új kártyát igénylő pécsinek ajánlja a városkártya progarmot, és az új tag kiváltja kártyáját a fenti irodák egyikén, az ajánló 50 százalékos kedvezménnyel újíthatja meg kártyáját, aki pedig kettőt vagy több új tagot ajánl, az ingyen hosszabbíthatja meg a pécsiek összetartozását erősítő városkártyáját.
   
A Tüke Kártya Programról szóló friss híreket és információkat a [color=black]tukekartya.pecs.hu[/color] weboldalon, a városkártya Facebook-oldalán, valamint a [color=black]pecsma.hu[/color] felületén és a Pécsi Hírek hasábjain találhatják meg.
   
Ahogy eddig is, idén is a pécsi állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezők élhetnek a Tüke Kártya nyújtotta előnyökkel.
   
A Tüke Kártya segítségével továbbra is kedvezményesen érhetőek el a pécsi tömegközlekedés bérletei.
   
Újdonság idén a Tüke Kártya Programban, hogy kedvezményesen igényelhető felmutatásával a a nyártól a PÉCSIKE – városi e-közbringa bérletei.
   


« vissza

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >