Pécs, a kultúra városa

ÖSSZEFOGOTT A VÁROS!

Tisztelt pécsi polgárok,

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata idejekorán megkezdte a felkészülést az új koronavírus járvány elleni harcra. A kezdetektől komoly erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy a pécsiek minél nagyobb biztonságban vészeljék át a járványt, és folyamatosan dolgozunk azon is, hogy sem gyermek, sem idős, sem rászoruló ne maradjon ellátatlan ezekben a nehéz időkben. Ehhez kértünk segítséget Pécs jóakaratú polgáraitól és vállalkozásaitól, akik nem is maradtak tétlenek.
Az alábbiakban részletesen közöljük a jövőben, hogy ki milyen felajánlással járult hozzá az új koronavírus elleni küzdelemhez és a járvány nyomában járó szociális gondok enyhítéséhez.
Koronavírus védekezési alap számlájára (10024003-00336255-00001537)
2020. július 9-éig 4 144 040 Ft érkezett.

Köszönjük, hogy segített!

« vissza

PÉCS NYITVA

www.pecsnyitva.hu

Tovább >

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >