Pécs, a kultúra városa

PARTNERSÉGI HIRDETMÉNY

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 46/2009. (XII.21.) rendeletét módosítani kívánja.


A 2021. évi 30. számú tárgyalásos eljárásrend szerint intézett módosítási eljárással kapcsolatosan, — a rendelet megalkotása előtt, — Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetésről szóló 13/2017. (III.27.) önkormányzati rendeletének megfelelve, tekintettel a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet 2. §-ára

partnerségi egyeztetésre

bocsátom

2021. június 21-től.

A módosítási eljárással kapcsolatos módosító rendelettervezet teljes tartalma, az alátámasztó munkarészeivel együtt a város hivatalos honlapján (www.gov.pecs.hu) a tájékoztatók menüpontban megtekinthető és letölthető. A tervdokumentáció véleményezésére kizárólag írásban legkésőbb

2021. július 7. napjáig beérkezőleg van mód.

A véleményeket a Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészetéhez kell postai (Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városi Főépítészet; 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) úton, vagy elektronikus formában e-papíron, illetve a foepiteszet@ph.pecs.hu e-mail címre beküldeni.

Péterffy Attila
polgármester
« vissza

VÁSÁROLJON ÁLLAMPAPÍRT

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Tovább >

BABAKÖTVÉNYES SZÁMLANYITÁS

Babakötvényes számlanyitás Ügyfélkapun keresztül otthonról

Tovább >

HELYI ADÓK BEFIZETÉSE

Az új koronavírus emelkedő esetszámait, valamint a pécsiek egészségét és biztonságát szem előtt tartva a pécsi önkormányzat Adóhatósági Főosztálya arra kéri a tisztelt pécsieket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, esedékes adóbefizetéseiket elektronikus úton teljesítsék.

Tovább >