Pécs, a kultúra városa

PÉCS NYITVA

www.pecsnyitva.hu
A vendéglátóhelyek teraszai és belső terei után 2020.júniusától újra kinyithattak a város múzeumai, kiállítóterei is, a szálláshelyek nagy része is újra fogad vendéget. Az idei szezon megmentésének érdekében Pécs turizmusát fellendítő ernyőkampányt indítottunk, melynek fő üzenete: Pécs NYITVA!

A központi üzenet egyszerre reflektál a pandémia utáni helyzetre, képviseli a város nyitottságát, szimbolizálja a nyitott, élő közösségi tereit és mediterrán teraszos hangulatát.

A kampány lehetőséget és felületet biztosít a pécsi turisztikai partnerek számára, hogy megjelenjenek kínálatukkal, egy jól használható keretet ad, melyet saját felületeiken is kommunikálni tudnak, a közös kampányarculati elemeket megjelenítve.

Csatlakozás a kampányhoz IDE kattintva.
« vissza

PÉCS NYITVA

www.pecsnyitva.hu

Tovább >

KORMÁNYRENDELET AZ IFA FELFÜGGESZTÉSÉRŐL

A koronavírus-járványnak leginkább kitett turisztikai ágazatot, a kereskedelmi és egyéb más szálláshelyeket 2020. április végétől további adóintézkedések segítik. A szálláshelyeket meglátogató vendégeknek 2020. december 31-éig nem kell megfizetni az idegenforgalmi adót, mert azt az állam megfizeti helyettük.

Tovább >

ÖNKORMÁNYZATI KÖZLEMÉNY 2020.04.21.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából „A belváros észak-déli tengelye közlekedésfejlesztése” tárgyú projekt keretében végeznek kivitelezési munkálatokat a Siklósi felüljáró és a Kossuth tér közötti szakaszon.

Tovább >