Pécs, a kultúra városa

PÉCSETT TEMÉRDEK GYERMEKTÁBORT SZERVEZNEK, MUTATJUK ŐKET!

2020.06.08.
Pécsett temérdek gyermektábort szerveznek, mutatjuk őket!
A koronavírus-járvány miatt eddig nem csak a felnőttek, a gyerekek is eléggé megsínylették ezt az évet: a megszokottól eltérő oktatási módszerek, hamar megunt otthoni környezet, a barátok hiánya tették többek között nehézzé ezt az időszakot a lurkók számára. Szerencsére nyárra lassan visszaáll a rend, egyre több ország nyitja meg határait, sőt az ottalvós nyári programokat is engedélyezte a kormány. Hogy mely táborokba érdemes idén elküldeni a kicsiket, az cikkünkből kiderül. A teljesség igénye nélkül.


Sporttáborok: igazi örökmozgóknak az aktív kikapcsolódásért


Júniusban három turnusban, több korcsoportban szervez gyermektábort a Mecsek Fitness és Wellness sportközpont vezetése. A főszerep a változatos programoké és vidámságé lesz, legyen szó kézműveskedésről, a különböző sportok kipróbálásáról, vagy akár egy vetélkedőről.


Még több információt ITT találunk.


Nyári sport- és szabadidőtábort szervez 6-14 éves korú gyermekeknek mozgásstúdiójában Guld Katalin. A program része lesz a sport, a kirándulás, sőt a strandolás is a leírás szerint.


ITT olvashatjuk a részleteket.


World Jumping nyári gyerektábor is lesz a városban: nem csak ennek az izgalmas, trambulinos sportnak a világába kóstolhatnak majd bele a legkisebbek 8-14 éves korig, hanem egyéb játékos mozgásfejlesztő gyakorlatokkal is készülnek a trénerek.


Még több információhoz ITT juthatunk.


Ha kihívást keresünk sportos gyermekünk számára, a falmászás jó lehetőség, melyre a Pécsi Sasok Mozgásközpontban nyílik lehetőség a lurkók számára.


Részletekért KATT IDE.


A VforVictory is napközis gyermektábort hirdet, melynek keretében műfüves pályán tombolhatják ki magukat a kicsik szakképzett edzők és oktatók felügyelete mellett.

ITT vannak a részletek.

Kis művészlelkek számára is bőven lesznek kreatív programok
Az elmúlt évek nagy sikerén felbuzdulva idén is színjátszó tábort tart Tamás Éva, 7-12 éves gyerekek részére.


Részletekért KATT IDE.


Műkincsrablók nyomába szegődhetnek a kalandvágyó gyerekek a Mese-Tér-Kép jóvoltából. A hét során a résztvevők különböző festők alkotási technikáival kísérleteznek különböző eszközök segítségével, így pingálnak és vágnak, miniatűr és életnagyságú nyomot hagyva magukról.


Még több információ ITT.


Mindenféle művészeti ágat megismerhetnek és ki is próbálhatják magukat a Napműhely – Hágen mozgásműhely összművészeti napközis táborában az 5 és 10 év közötti gyermekek. Lesz tánc, zene, kézművesség is többek között.


Információkhoz juthatunk még ITT.


A tánccal, a médiával és filmekkel ismerkedhetnek meg a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület (KÉK) jóvoltából három különböző időpontban a gyerekek.


Több információ ITT.


Vincze Judit keramikus mutatja meg mestersége alapjait a legkisebbeknek 6-12 éves korig. A gyerekek a saját kezűleg készített kerámiákat haza is vihetik ajándékba.


Részletek ITT olvashatók.


Kreatív művészeti tábor lesz az Artistkids jóvoltából Pécsett. A cél, hogy játékos formában megismertessék a gyerekeket a művészetekkel, fő fókuszban a képzőművészettel, azok legismertebb festőivel és alkotásaival.


Még több részlet ITT.A történelem és a természettudományok kedvelőinek…


Történelmi és természettudományos nyári táborok is lesznek a Zsolnay Örökségkezelő NKft. kínálatában. A természettudományos kaland táborban a gyerekek játszva belekóstolhatnak a fizika, a biológia, a kémia és a földrajz egyes területeibe, kiemelt figyelmet fordítva a csillagászatra.


További részletek ITT.


A Janus Pannonius Múzeum idei tábora sem maradhat el. A program alatt például ezekre a kérdésekre keresik a választ együtt a résztvevők: Milyen érdekes mesterségeket űztek valaha Pécsett? Találunk-e hasonlókat a mai világunkban?


Még több információ derül ki IDE kattintva.


Állatimádó kicsiknek kihagyhatatlan: az állatkert nyári tábora
Hosszú évek óta tartják meg töretlen sikerrel a pécsi állatkert zootáborát, melynek keretében a kicsik megismerkedhetnek a legérdekesebb állatokkal, rengeteget tanulhatnak a zoo munkatársaitól a különböző fajokról.


Jelentkezés és információk ITT.


Múltidéző-jövőkutató kalandozások Pécsett!
A Világörökség Pécs segítségével a város történelmével ismerkedhetnek meg behatóbban a picik. Mesék, játékok és kalandok várják őket, sőt a múlt felidézése közben választ kaphatnak a lehetséges jövőre is.


További izgalmas részletek ITT.


Mindig érdekelte a gyermeket a kifutók és a divat világa? Itt a helye…
A Pécsi Alkotóműhely divattervező tábort szervez a környezettudatosság jegyében: a lurkók megismerkednek a varrógép használatával, terveznek, alkotnak, átalakítanak majd.


IDE KATT a részletes programért.


Az ovisok sem kell, hogy otthon unatkozzanak
Zeneovi tábor lesz idén júliusban a Tamás Éva Játéktárának hála a Balokány-ligetben. Jópofa programokkal és természetesen temérdek zenével várják a 3-7 éves gyerekeket.


További részletek ITT.


Óvodásoknak és kisiskolásoknak szervez indiántábort a SmartKid Center. Többek között a programhoz tartozik az indiánnevek kiválasztása „égi jóslat segítségével”, az arcfestés, a totemoszlop és az álomfogó készítés is.


Még több információ ITT.


Főzni bárki tud, ahogy a mesében is mondják
Bizony, a gyerekeket is rengeteg mindenre meg lehet tanítani, hogy ne felnőttként kelljen megismerkedniük a főzés alapjaival. Lánczos Sándor pécsi mesterszakács irányítása alatt vehetik kezükbe a kicsik a konyhai eszközöket.


Még több információ ITT.

Forrás: pecsma.hu


« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!