SAJTÓKÖZLEMÉNY - VÁSÁRCSARNOK

2020.05.08.
Sajtóközlemény - Vásárcsarnok
Mint ismert, május 6-án, szerdán megnyílt a lehetőség a pécsi Vásárcsarnok külső asztalainál történő árusításra, május 11-én, hétfőn pedig a teljes létesítmény kinyit.

További változás, hogy május 11-e, hétfőtől a gombavizsgálat, amelyet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. ideiglenesen a Hajnóczy piacon helyezett el a csarnok bezárását követően, ismét a megszokott helyén és módon, a Vásárcsarnokban lesz elérhető.

A Vásárcsarnokba a rendelkezés visszavonásáig egy bejáraton lehet hétfőtől bejutni, ez pedig a Bajcsy-Zsilinszky utca felőli északi ajtó.

A pécsi piacokon május 5-ével bevezetett rendelkezés május 11-étől a Vásárcsarnokra is érvényes, azt a 65. életévüket betöltött vásárlók csak reggel 9 és délelőtt 11 óra között látogathatják.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata


« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!
Pécs, a kultúra városa Kiváló magyar tartalom - eFestival 2014 Fogyasztóbarát Település KEHOP-3.2.1-15-2017-00017 UNESCO „Global Learning City Award” – Tanuló Város díj Chengdu 2016 A “PEER GYNT” Projekt  Széchenyi 2020 TOP PROJEKTEK Egészséges Városok Energiahatékony Önkormányzat