Pécs, a kultúra városa

ÚJ JÁRATOT INDÍTOTT A TÜKE BUSZ AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK

2020.04.08.
Új járatot indított a Tüke Busz az egészségügyi dolgozóknak
A veszélyhelyzet ideje alatt a fertőzés terjedésének minimalizálása érdekében a pécsi önkormányzat, a Pécsi Tudományegyetem és a Tüke Busz Zrt. együttműködésével április 8-ától, azaz szerdától naponta indulnak buszjáratok az egészségügyi dolgozók részére Kertváros és a PTE KK Koronavírus Ellátó Központ (Kórház tér megálló), illetve a Janus Pannonius Klinikai Tömb (Klinikák megálló) között – tájékoztat lapunkhoz eljuttatott közleményében a Tüke Busz Zrt.


A járatok a reggel 6 és a délután 18 órai műszakváltásokhoz igazodnak.
A busz egészségügyi dolgozói járat felirattal a Krisztina tértől minden nap 5.15-kor, valamint 17.15-kor indul, és az Aidinger János utca – Nagy Imre út – Keszüi út – Vásárcsarnok – Kórház tér – Klinikák útvonalon közlekedik.


A műszakváltás után a Klinikáktól 6.20, illetve 18.20-kor indul a járat, és a Kórház tér – Autóbusz-állomás – Keszüi út – Nagy Imre út – Aidinger János utca – Krisztina tér útvonalon közlekedik.
A klinikai járatok, ahogy az egyéb menetrend szerint közlekedő járatok is, minden forduló után fertőtlenítő takarításon esnek át, ezáltal is minimalizálva a vírus terjedésének kockázatát.

Április 8-án reggel már mintegy 30 egészségügyi dolgozó vette igénybe a járatot.« vissza


HITELES TÁJÉKOZTATÁSÉRT
LÁTOGASSA MEG A

https://koronavirus.gov.hu

OLDALT!